Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Elektrikler kesik olduğunda birlikte geceleri parlayan bir bünyeda olan bu tasarlar muhataralı durumların yöntem göstericisidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın Yangın Kapısı yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilgilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakınlarında kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı kırmızıırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, standart kapılara göre daha pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page